I kalenderen kan du finde information om kommende begivenheder i DCCC regi eller begivenheder, der har en relation til DCCC. Det inkluderer konferencer, internater, årsmøder og meget mere.

Der er mulighed for online tilmelding under de enkelte begivenheder. 

Hvis du ønsker at få et arrangement med tilknytning til DCCC i kalenderen, kan du skrive til dccc.info@rm.dk.

Abonnér

DCCC kalender

Kommende arrangementer

 • 22-02-2019

  På mødet ønsker vi at etablere et nationalt samarbejde til udvikling af værktøjer, der kan identificere højrisiko patienter, hvor kliniske forsøg med personlig medicin er relevante.
  Tilmeldingsfrist: 22. januar 2019

 • 25-02-2019

  DCCC Age inviterer til et internat, hvor fokus vil være på protokolskrivning og konsensusdannelse omkring brugen af geriatriske værktøjer i onkogeriatrisk forskning i Danmark.

  Tilmeldingsfrist: 21. januar 2019

 • 07-03-2019

  DMCG.dk og Kræftens Bekæmpelse sætter fokus på ulighed i kræft. En stor gruppe af kræftpatienter med lav indkomst, kort uddannelse eller aleneboende har gennem de sidste 30 år ikke haft lige så stor gavn af forbedringer i overlevelsen af kræft som andre kræftpatienter. Kræftpatienter kan også opleve ulighed i regioners og kommuners formåen i forhold til at skabe lighed i udbud og resultater.
  Tilmeldingsfrist: Først til mølle - begrænset antal pladser

 • 21-03-2019

  Hvordan kan vi udfordre "plejer", når vi behandler og følger op over afstand?

  Center for Telemedicin i Region Midtjylland afholder konferencen 'En telemedicin rejse mod patientens sundhedsvæsen', som sætter fokus på patientinddragelse og på hvordan, vi sammen kan sikre den bedste behandling i fremtidens sundhedsvæsen. 

  Tilmeldingsfrist: 8. marts 2018

 • 02-04-2019

  Dansk Center for Partikelterapi inviterer til workshop om udvælgelse af patienter med lavgradsgliomer til foton- eller protonterapi. Til workshoppen vil der blive præsenteret ca. 30 tidligere behandlede patienter (fotoner eller protoner).
  Tilmeldingsfrist: 18. februar 2018 

 • 21-05-2019

  Dansk Center for Partikelterapi (DCPT) afholder et åbningssymposium på Aarhus Universitetshospital med foredrag fra både danske og internationale eksperter.

 • 22-05-2019

  The 18th Acta Oncologica conference on biology-guided adaptive radiotherapy (BiGART2019.dk) will be held in Aarhus May 22-24, 2019. The meeting is open for physicians, physicists, radiobiologists and other scientists with an active interest in the area. The format will include invited presentations, proffered papers and poster discussion rounds.
  Tilmeldingsfrist: 22. april 2019

 • 29-08-2019

  DCCC og DMCG.dk gentager succesen og samler kræftlandskabet i Danmark. Sæt derfor kryds i kalenderen den 29. og 30. august 2019.

  Yderligere informationer om tilmelding og program opdateres løbende her på hjemmesiden under Danske Kræftforskningsdage. Her kan du også finde programmet for arrangementet i 2018 og opleve stemningen fra dagene via de korte videoer.

 • 25-11-2019

  Internattet bliver tilrettelagt således, at der er god tid til at arbejde i grupper med protokollerne og fremdrift af studier. Der vil også være mulighed for at sparring mellem projekterne. Nærmere program og information om internattet følger. Hvis du gerne vil være en del af DOC netværket kan du melde dig på medlemslisten på DCCC DOCs hjemmeside, www.dccccor.dk. Her kan du også læse mere om netværket.