Foto: Hung Tien Vu

Find information om upload af posters og videopræsentation her.

Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) og Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) inviterer for tredje gang til Danske Kræftforskningsdage, som afholdes i Odense den 26. og 27. august. Vi inviterer alle interesserede til at indsende abstracts på forskningsprojekter, kliniske trials eller andre kræftrelaterede forskningsaktiviteter.

Fra abstract til virtuel poster og videopræsentation

Hvert år får mere end 100 forskere muligheden for at præsentere deres forskning for de mange hundrede deltagere på Danske Kræftforskningsdage. Det er en unik mulighed for at sprede viden på tværs af både geografi og forskningsområde.

I år er vi udfordret af corona, men det skal ikke være en hindring for vidensdeling og networking. Årets postersession rykker derfor online.

Blandt de indsendte abstracts udvælger vores faglige komité de forskere, som får muligheden for at omdanne deres abstract til en virtuel poster. Vores it-platform giver samtidig mulighed for, at forskerne kan uploade en lille video, hvor de præsenterer deres forskning – næsten som hvis det havde været ved den fysiske postersession på Odeon i Odense.

Igen i år vil vi gerne hylde den gode formidling. Det gør vi ved at uddele en formidlingspris til en forsker, der er særligt god til at gøre sin forskning let tilgængelig for deltagerne på konferencen. Vi glæder os til at se, hvilke kreative løsninger, der finder vej til postersessionen på Danske Kræftforskningsdage.

De virtuelle posters og videopræsentationerne vil være tilgængelige for alle konferencedeltagere fra et par uger før til et par uger efter konferencen.

Hvis dit abstract er blevet accepteret, og du har spørgsmål til upload af poster eller lignende, anbefaler vi at tage et kig på denne side.

Udvalgte skal præsentere på scenen

Igen i år får udvalgte indsendere af abstracts mulighed for at præsentere deres forskning fra scenen. Læs mere i call for abstracts nedenfor og se FAQ'en, hvor du kan finde mere information om formalia, bedømmelse, tilmelding mm. 

Call for abstracts

FAQ