Abstracts_posters_2020.png

Foto: Hung Tien Vu

Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) og Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) inviterer for tredje gang til Danske Kræftforskningsdage, som afholdes i Odense den 26. og 27. august. Vi inviterer alle interesserede til at indsende abstracts på forskningsprojekter, kliniske trials eller andre kræftrelaterede forskningsaktiviteter.

Fra abstract til virtuel poster og videopræsentation

Hvert år får mere end 100 forskere muligheden for at præsentere deres forskning for de mange hundrede deltagere på Danske Kræftforskningsdage. Det er en unik mulighed for at sprede viden på tværs af både geografi og forskningsområde.

I år er vi udfordret af corona, men det skal ikke være en hindring for vidensdeling og networking. Årets postersession rykker derfor online.

Blandt de indsendte abstracts udvælger vores faglige komité de forskere, som får muligheden for at omdanne deres abstract til en virtuel poster. Vores it-platform giver samtidig mulighed for, at forskerne kan uploade en lille video, hvor de præsenterer deres forskning – næsten som hvis det havde været ved den fysiske postersession på Odeon i Odense.

Igen i år vil vi gerne hylde den gode formidling. Det gør vi ved at uddele en formidlingspris til en forsker, der er særligt god til at gøre sin forskning let tilgængelig for deltagerne på konferencen. Vi glæder os til at se, hvilke kreative løsninger, der finder vej til postersessionen på Danske Kræftforskningsdage.

De virtuelle posters og videopræsentationerne vil være tilgængelige for alle konferencedeltagere fra et par uger før til et par uger efter konferencen.

Hvis dit abstract er blevet accepteret, og du har spørgsmål til upload af poster eller lignende, anbefaler vi at tage et kig på denne side.

Udvalgte skal præsentere på scenen

Igen i år får udvalgte indsendere af abstracts mulighed for at præsentere deres forskning fra scenen. Læs mere i call for abstracts nedenfor og se FAQ'en, hvor du kan finde mere information om formalia, bedømmelse, tilmelding mm. 

Abstractbogen for 2021 indeholder 200 abstracts. Den kan læses her.

Se også abstractbogen fra Danske Kræftforskningsdage 2019

Call for abstracts

FAQ

Vigtige datoer

Deadline for indsendelse af abstracts
28. april 2021

Opdatering: Konferencen er udsolgt
Tilmeldingen åbner
Primo maj 2021

Besked om optagelse af abstract og deltagelse ved postersession
4. juni 2021

Tilmelding til Danske Kræftforskningsdage lukker
1. juli 2021

Danske Kræftforskningsdage 
26. og 27. august 2021

In English

Abstracts and posters can be made and presented in either Danish or English according to your preference.

Please visit the English website for more information, click here