Dato & tid: D. 30. november 2018 kl. 14.00 -17.00
Sted: Auditorium 11.57, SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding
Arrangør: Department of Regional Health Research, SDU/Center for Shared Decision Making, the Faculty of Health Sciences
Deltagerpris: Gratis
Tilmeldingsfrist: 10. november 2018
Antal: ikke fastsat
Kontaktperson: Birgitte Beck Larsen, Birgitte.Beck.Larsen@rsyd.dk

Program og mere information om seminariet

____________________________________________________________________________

Hvad forventer vores patienter af os? Hvilke faktorer påvirker vores patienters oplevelser af sundhedsvæsenet? Hvad skal der til for at give vores patienter en bedre oplevelse af sundhedsvæsenet? Hvad hvis jeg selv bliver syg, hvordan er det så at være patient i vores eget system?

Kom til seminar ved Center for Fælles Beslutningstagning (www.cffb.dk) og bliv inspireret til at gøre det endnu bedre for vores patienter. Vi har sammensat et spændende program, hvor professor Leonard Berry, professor Paul Barach og kvalitetschef, onkolog Joseph Jacobsen vil give værdifuld viden om, hvordan vi kan forbedre patienters oplevelser af sundhedsvæsenet i forbindelse med deres kræftbehandling.

Professor Leonard Berry tiltræder som adjungeret professor ved Center for Fælles Beslutningstagning og Institut for Regional Sundhedsforskning ved Syddansk Universitet og afholder en tiltrædelsesforelæsning.Han er en international anerkendt professor i Marketing og har specialiseret sig i serviceydelser i sundhedsvæsenet inden for kræftbehandling. Han er Distinguished Professor of Marketing and Regents Professor, Mays Business School, Texas A&M University, College Station, USA og Senior Fellow, Institute for Healthcare Improvement, Boston

Paul Barach er klinisk professor ved Wayne State University School of Medicine, Detroit, Michigan, USA, og er selv kræftpatient.

Joseph Jacobsen er onkolog og kvalitetschef ved Dana Faber Cancer Institute og lektor ved Harvard Medical School, Boston, USA.