Dato & tid: 25. januar 2024
Sted: Syddansk Universitet, Campusvej 55, Odense
Tilmelding: Åbner i efteråret 2023
Arrangør: DCCC og Videncenter for Rehabilitering og Palliation (REHPA)
Kontakt: Via e-mail til arrangementsgruppen: therjuul@rm.dk, markro@regionsjaelland.dk og annette.rasmussen2@rsyd.dk


Viden om udredning og behandling af senfølger samt rehabilitering efter et kræftforløb gennemgår stor udvikling i disse år. Har det din interesse, så sæt kryds i kalenderen den 25. januar 2024.

Konferencen afholdes på Syddansk Universitet, Campusvej 55, Odense. Det er gratis at deltage.

Program for konferencen følger i starten af oktober 2023, hvor det også bliver muligt at tilmelde sig via link på www.rehpa.dk.

Målgruppe
Konferencens målgrupper er fagprofessionelle med tilknytning til senfølgeklinikker eller fagprofessionelle ansat på relevante afdelinger på sygehuse, i kommuner eller civilsamfundet.

Kontakt arrangementsgruppen

  • Therese Juul, sygeplejerske, lektor, Klinik for Senfølger efter kræft i Bækkenorganerne, Mave og Tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital: therjuul@rm.dk på vegne af DCCC Netværk for senfølgeklinikker
  • Marianne Krogsgaard, klinisk sygeplejespecialist, ph.d., Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge: markro@regionsjaelland.dk
  • Annette Rasmussen, klinisk leder, sygeplejerske, cand.cur., REHPA Forskningsklinik: annette.rasmussen2@rsyd.dk på vegne af REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation.