Her kan du fremsøge aktuelle protokollerede undersøgelser i Danmark inden for kræftområdet og finde korte beskrivelser af de enkelte protokoller inden for onkologi, børnekræft, blodkræftsygdomme (hæmatologi) og cancer kirurgi. Oversigten drives i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og DCCC. Indholdet i databasen kommer bl.a. fra de Kliniske Forskningsenheder på hospitalerne.

Sådan fremsøger du
Klik på overskriften og læs mere om den enkelte protokol, som åbner i et nyt vindue. Nogle internetbrowsere blokerer som standard automatiske pop op-vinduer. Vær derfor opmærksom på at tillade pop up-vinduer fra hjemmesiden for at læse mere om hver enkelt protokol. 

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke garantere, at alle aktive kliniske protokoller er inkluderet i oversigten. Protokoller opdateres løbende og senest med et interval hver tredje måned.

Nye protokoller eller ændringer
Fagpersoner og andre besøgende opfordres til at skrive til protokoller@cancer.dk med oplysninger om nye protokoller eller ændringer. Hent skema til udfyldelse af oplysninger om nye protokoller her