Der er brug for større viden og mere vidensdeling for at sikre, at alle danske kræftpatienter får den bedste og mest effektive opfølgning. Derfor har vi prioriteret 2 mio. til en målrettet pulje. 

Det er tale om en enkeltstående mulighed for at søge puljen 'Opfølgning efter kræft'. Ansøgningerfrist er d. 11. oktober 2023 (lukket).

Puljen kan søges

A: til at skabe viden inden for et området, eksempelvis ved at undersøge en konkret intervention, som kan sættes i stedet for et givent kalenderstyret opfølgningsprogram, eller andre måder at skabe viden inden for sygdomsområderne

B: med henblik på at generere viden ud fra eksisterende data (eksempelvis nationale og internationale registerdata, journaldata mv.)

C: til konkrete faglige aktiviteter med henblik på at belyse området opfølgning efter kræft. Det kan være til seminar eller andre aktiviteter med det formål at skabe faglig konsensus.

De ansøgte midler kan anvendes til alle faser af et projekt og dermed også til selve gennemførelsen af projektet. Se det fulde puljeopslag her.

Download ansøgningsskemaet ved at trykke her.

Ansøgninger sendes til dccc.bevilling@dccc.dk.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til DCCC's sekretariatschef Louise Øhlenschlæger Livijn på louise.o.livijn@dccc.dk eller 4014 1849.

Ansøgning

Frist for ansøgningen
11. oktober 2023 (lukket)

Forventet svar
Inden udgangen af 2023

Opslag
Hent puljeopslag (pdf) her

Ansøgningsskema
Download (word) ved at trykke her

Ansøgninger sendes til
dccc.bevilling@dccc.dk