Foto: DKD 2023. Jesper Balleby

Danske Kræftforskningsdage 2024

Torsdag den 29. og fredag den 30. august løber landets største tværfaglige kræftkonference af stablen i ODEON, Odense. Læs mere om konferencen nedenfor. 

Det bliver i den grad tværfagligt, når DCCC og DMCG.dk den 29.-30. august byder velkommen til Danske Kræftforskningsdage 2024. Følg med her på siden, hvor program og andre praktiske informationer løbende vil blive opdateret.

Danske Kræftforskningsdage er kommet for at blive!

Danske Kræftforskningsdage har eksisteret siden 2018 og er i dag landets største kræftkonference, hvor mere end 500 klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere fra hele landet samles på tværs af de forskellige sygdomsområder og forskningsdiscipliner.

Danske Kræftforskningsdage er sammensat og drevet frem af toneagivende faglige og ledelsesmæssige kræfter fra landets hospitaler og universiteter, og er helt uafhængig af industrien. Konferencen er sat i verden, fordi et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for et højt og ensartet niveau i forskning og behandling på tværs af forløb og områder – til gavn for alle danske kræftpatienter.

Opdateringer og nyheder om Danske Kræftforskningsdage 2024 vil blive annonceret her på siden. Du kan også vælge at abonnere på vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret på Danske Kræftforskningsdage 2024.

Oplev stemningen allerede nu
Du kan også se billeder og opleve stemningen fra tidligere års udgaver af konferencen på undersiderne i venstre side, eller læse om og se nyhederne fra eventet i 2023. Du skal blot klikke på fanerne.

Danske Kræftforskningsdage 2024

Danske Kræftforskningsdage 2024
29. august - 30. august 2024

Tilmelding til konferencen åbner:
1. maj 2024

Call for abstract er nu åbent