Foto: DKD 2022. John Kristensen

Danske Kræftforskningsdage 2023

Med Danske Kræftforskningsdage - landets største tværfaglige kræftkonference - ønsker vi at skabe rammerne for mere vidensdeling og samarbejde på tværs af faggrupper, specialer og regioner – til gavn for patienterne. I år skal krydset i kalenderen sættes d. 31. august - 1. september.

Danske Kræftforskningsdage har eksisteret siden 2018 og er i dag landets største kræftkonference, hvor mere end 500 klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere fra hele landet samles på tværs af de forskellige sygdomsområder og forskningsdiscipliner.

Danske Kræftforskningsdage er sammensat og drevet frem af tonagivende faglige og ledelsesmæssige kræfter fra landets hospitaler og universiteter, og er helt uafhængig af industrien. Konferencen er sat i verden, fordi et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for et højt og ensartet niveau i forskning og behandling på tværs af forløb og områder – til gavn for alle danske kræftpatienter.

Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) og Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) inviterer endnu en gang til Danske Kræftforskningsdage, d. 31. august - 1. september 2023 i Odense.

Opdateringer og nyheder om Danske Kræftforskningsdage 2023 vil blive annonceret her på siden. Du kan også vælge at abonnere på vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret på Danske Kræftforskningsdage 2023.

 Oplev stemningen allerede nu

Du kan også se billeder og opleve stemningen fra tidligere års udgaver af konferencen på undersiderne i venstre side, eller læse om og se nyhederne fra eventet i 2022. Du skal blot klikke på fanerne.

Nyheder

Eksterne Nyheder

Danske Kræftforskningsdage 2023

Danske Kræftforskningsdage 2023
31. august - 1. september 2023

Call for abstract åbner
20. februar 2023

Frist for indsendelse af abstract
19. april 2023 kl. 12.00

Tilmeldingen til Danske Kræftforskningsdage åbner
Primo maj 2023