I kalenderen kan du finde information om kommende begivenheder i DCCC regi eller begivenheder, der har en relation til DCCC. Det inkluderer konferencer, internater, årsmøder og meget mere.

Der er mulighed for online tilmelding under de enkelte begivenheder. 

Hvis du ønsker at få et arrangement med tilknytning til DCCC i kalenderen, kan du skrive til dccc.info@dccc.dk.

Abonnér

DCCC kalender

Kommende arrangementer

 • 21-02-2020

  Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital inviterer til et Birthday Symposium for alle interesserede i Danmark, Skandinavien og Nordeuropa omhandlende metoden image guided adaptive radiotherapy til behandling af livmoderhalskræft.
  Tilmeldingsfrist: 31. januar 2020

 • 13-03-2020

  DCCC Stråleterapi inviterer til Oligo-workshop, der skal bygge videre på DCCC RT IP15 gruppens arbejde og strukturere fremtidige fælles projekter. 

 • 25-03-2020

  DMCG.dk, DCCC og Kræftens Bekæmpelse inviterer politikere og sundhedsvæsenets parter til sammen at drøfte, hvordan vi aktivt kan bruge sundhedsdata til at skabe synlighed og overblik over kvaliteten i kræftpatientforløb og derigennem øge kræftpatienters livskvalitet og overlevelse.

 • 27-08-2020

  Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) og Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) afholder for tredje gang Danske Kræftforskningsdage den 27. og 28. august 2020.