Brugerundersøgelse (3).png

Vi opfordrer alle til at deltage i vores brugerundersøgelse, så vi bedst muligt kan imødekomme vores bruges behov og ønsker. Foto: DCCC

10-04-2024

Vil du hjælpe os med at forbedre dccc.dk? Vores hjemmeside har, efter seks år, brug for en kærlig opdatering, så du også i fremtiden kan finde det, du søger. Men for at få lavet hjemmesiden, har vi brug for fem minutter af din tid nu.

 

Hos DCCC ønsker vi at gøre vores hjemmeside bedre, for at give dig den bedste oplevelse. Derfor skal vi omlægge til et nyt hjemmeside-system. Vi ønsker i den anledning at give vores hjemmeside en grundig gennemgang og opdatering for at sikre, at vores mange besøgende på dccc.dk kan finde det, de søger.

Vi vil således meget gerne høre om din oplevelse og brug af dccc.dk og beder dig bruge fem minutter på at svare på et spørgeskema – Tak for din hjælp!

For yderligere input eller kommentarer opfordrer vi til at kontakte vores Webkonsulent, Katrine Høgh Vinter, på katrine.vinter@dccc.dk, som står for både undersøgelsen og omlægningen af hjemmesiden.