Dato & tid: 16. januar 2024
Sted: Nyborg Strand Hotel, Østerøvej 2, 5800 Nyborg
Arrangør: Gruppen bag FRAGINOC-studiet
Tilmelding: via e-mail til maria.cristina.daviu.cobian@rsyd.dk
Tilmeldingsfrist: 22. december 2023 kl. 12.00
Kontakt: Cristina Daviu, e-mail: maria.cristina.daviu.cobian@rsyd.dk


Projektgruppen bag FRAGINOC-studiet inviterer til et statusmøde efter opstart af projektet. Mødet afholdes d. 16. januar 2024 fra 9.30 til 15.00 på Nyborg Strand Hotel.

FRAGINOC-studiet har til formål at undersøge effekten af skrøbeligheds-screening, geriatrisk vurdering og optimering af ældre kvinder med æggestokkræft og skal skabe viden om værdien af rehabilitering, herunder frailty screeningstest og Comprehensive Geriatric Assessment (CGA), blandt ældre patienter med nydiagnosticeret kræft i æggestokkene.

Mødets program indeholder en projektstatus, opfølgning på tilstødende projekter og præsentation af patienters perspektiv. Derudover vil der være gruppearbejde inden for de enkelte kliniske områder, hvor der vil være mulighed for at udveksle erfaringer, adressere udfordringer og fremsætte forslag til forbedringer.

Se de fulde program ved at klikke her.

Der vil blive serveret frokost til mødet. Ved allergier eller ønsker om veganske/vegetariske retter bedes du sende en besked til Cristina Daviu på e-mail: maria.cristina.daviu.cobian@rsyd.dk inden tilmeldingsfristen.