Dato & tid: Mandag d. 18. juni 2018 til onsdag d. 20. juni 2018.
Sted: Sandbjerg Gods, 6400 Sønderborg, Danmark
Arrangør: DCCC COR
Deltagerpris: Som udgangspunkt gratis - dog kan der komme egenbetaling ved mere end 60 tilmeldinger
Tilmeldingsfrist: 15. april 2018


DCCC COR inviterer til det første internat, hvor fokus udelukkende vil være på at skrive protokoller, som er rettet mod at undersøge (risiko for) hjertesygdom efter onkologisk behandling, såvel strålebehandling som systemisk behandling eller teste intervention over disse hjertesygdomme. Protokollerne skal involvere flere afdelinger i DK, og studierne skal ideelt set forankres i de relevante Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG), fordi det nationale engagement derved sikres.

Internatet er rettet mod specialister, som på forhånd har stor viden om cardio-onkologiske problemstillinger, og som kan og vil skrive konkrete protokoller med nationalt fokus. Protokollerne vil via DCCC COR forhåbentlig kunne optimeres med relevante ideer, og i videst muligt omfang skal sikres et overlap mellem protokollerne (f.eks. mht imaging eller biomarkører), således at der opstår synergi mellem studierne.

Man opnår deltagelse i internatet ved at sende en motiveret ansøgning på 5-10 linjer (gerne indeholdende en ide/et forslag til studie). Som udgangspunkt vil der være økonomi til, at DCCC COR betaler opholdet (dog ikke transport til konferencen), men hvis flere end ca 60 personer tilmelder sig, kan en egenbetaling på f.eks. 1000 kr blive relevant, og man kan blive bedt om at dele et dobbeltværelse med en person af samme køn.

Læs det fulde program for internatet.

Læs mere om DCCC COR på deres hjemmeside.