Dato & tid: 24. marts 2021 kl. 12.00 – 15.30
Sted: Online
Tilmeding: Tilmelding er gratis, tilmeld dig her
Tilmeldingsfrist: 15. marts 2021
Arrangør: Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk), Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) og Kræftens Bekæmpelse
Kontakt: Kbkonf2021@cancer.dk


I løbet af 2021 vil regeringen – forventeligt – komme med et sundhedsudspil. På kræftområdet er der særligt tre temaer, som vil have stor betydning, nemlig sundhedsvæsnets evne til at håndtere rehabilitering, senfølger og den palliative indsats.

Det kræver et stærkt samarbejde mellem hospital, praktiserende læger og kommunerne, hvis det danske sundhedsvæsen skal tage sig bedst muligt at de borgere, der bliver ramt af kræft.

På konferencen vil en række fagfolk og beslutningstagere derfor drøfte, hvem der har ansvaret for indsatserne inden for rehabilitering, senfølger og palliation, om vi har de nødvendige data for at vurdere indsatsen og hvordan et sundhedsudspil kan understøtte kvaliteten i indsatsen og det nødvendige samspil mellem de forskellige aktører – til gavn for kræftpatienter og deres pårørende.

Bag konferencen står Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk), Kræftens Bekæmpelse og Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC).

Læs det fulde program her