Dato: 7.-8. maj 2024 
Sted: SINATUR Hotel Storebælt,  Østerøvej 121, 5800 Nyborg
Arrangør: Danish Research Center for Cancer and Obesity (Obe-CaRe)
Tilmelding: via mail til tinaje@rm.dk
Tilmeldingsfrist: 30. april 
Kontakt: Akademisk administrator Trine Lembrecht Jørgensen på e-mail: trine.joergensen@rsyd.dk.


Der afholdes en workshop for udarbejdelse af en ny fase II protokol "WISPER - en feasibility protokol for at teste behandling med en af de nyere vægttabsmediciner blandt kræftpatienter i kræftbehandling" d. 7-8. maj 2024 på SINATUR Hotel Storebælt.

Max antal deltagere er 16.

Eksterne midler vil dække overnatning og forplejning for deltagere i mødet. Transportudgifter er ikke dækket af disse midler.

Deadline for tilmelding er d. 30. april – tilmelding via mail til akademisk koordinator Tina Hedegaard på tinaje@rm.dk. Du vil senest 1. maj modtage endelig bekræftelse på din tilmelding.

I tilfælde af, at flere melder sig til, end vi har værelser eller midler til, vil vi foretage en prioritering blandt de tilmeldte, hvor vi lægger vægt på geografisk fordeling og tidligere erfaringer med forskningsområdet overvægt og kræft.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte akademisk administrator Tina Hedegaard på telefon: 7845 4972 eller mail: tinaje@rm.dk.For flere oplysninger om WISPER, kontakt venligst lærestolsprofessor Signe Borgquist, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital, signe.borgquist@auh.rm.dk.