Et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for en høj og ensartet kvalitet i forskning og behandling på tværs af forløb og områder. Derfor afholder DCCC - Danish Comprehensive Cancer Center og DMCG.dk - Danske Multidisciplinære Cancer Grupper for tredje gang Danske Kræftforskningsdage.

På Danske Kræftforskningsdage 2020 mødes klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere på tværs af sygdomsområder, forskningsdiscipliner og specialer. Under overskriften Forskning – klinik – fremtid kan deltagerne orientere sig i den nyeste viden inden for dansk kræftforskning og kræftbehandling samt debattere udviklingen.

Åbent for indsendelse af abstracts
Det er muligt at indsende abstracts til konferencen frem til den 27. april 2020. Læs mere på siden om abstracts og posters.

Vi forventer at åbne for tilmeldinger til Danske Kræftforskningsdage den 6. maj 2020. Følg med her på siden samt i DCCC's nyhedsbrev for mere information.

På undersiderne finder du nyheder, information og program fra de tidligere konferencer. Du kan også se billeder og opleve stemningen fra landets største konference på kræftområdet.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.