Foto: DKD 2021. Rune Borre-Jensen

Danske Kræftforskningsdage 2022

Konferencen foregår hos Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding.

I år vender vi stærkt tilbage med en fysisk postersession. Der har været hård konkurrence da vi modtog 167 poster-abstracts fordelt over ni undertemaer. Fra den guldgrube har et tværfagligt bedømmelsesudvalg udpeget de allerbedste. Det er muligt allerede nu at se årets Abstract book, klik på linket for at downloade eller se årets Abstract Book

Program 2022 

Herunder kan du læse programmet for Danske Kræftforskningsdage 2022. Med forbehold for ændringer.

Du kan også læse programmet i en printer-venlig version, klik her

Program 25. august

Program 26. august

Program Flash Talks

Danske Kræftforskningsdage har eksisteret siden 2018 og er på kort tid blevet landets største kræftkonference, hvor mere end 500 klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere fra hele landet samles på tværs af de forskellige sygdomsområder og forskningsdiscipliner.

Danske Kræftforskningsdage er sammensat og drevet frem af tonagivende faglige og ledelsesmæssige kræfter fra landets hospitaler og universiteter, og er helt uafhængig af industrien. Konferencen er sat i verden, fordi et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for et højt og ensartet niveau i forskning og behandling på tværs af forløb og områder – til gavn for alle danske kræftpatienter.

Derfor inviterer Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) og Danish Comprehensive Cancer Center endnu en gang til Danske Kræftforskningsdage. 

Du kan også se billeder og opleve stemningen fra tidligere års udgaver af konferencen på undersiderne i venstre side.