DKD2019_ops.nyhed_web.png

Danske Kræftforskningsdage vender tilbage i 2021
Et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for en høj og ensartet kvalitet i forskning og behandling på tværs af forløb og områder. Derfor afholder Danish Comprehensive Cancer Center og Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) Danske Kræftforskningsdage. På landets største kræftkonference mødes klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere på tværs af sygdomsområder, forskningsdiscipliner og specialer. 

Call for abstracts
Hvert år får mere end 100 forskere muligheden for at præsentere deres forskning for de mange hundrede deltagere på Danske Kræftforskningsdage. Det er en unik mulighed for at sprede viden på tværs af både geografi og forskningsområde.

I år er vi udfordret af corona, men det skal ikke være en hindring for vidensdeling og networking. Årets postersession rykker derfor online.

Blandt de indsendte abstracts udvælger vores faglige komité de forskere, som får muligheden for at omdanne deres abstract til en virtuel poster. Vores it-platform giver samtidig mulighed for, at forskerne kan uploade en lille video, hvor de præsenterer deres forskning – næsten som hvis det havde været ved den fysiske postersession på Odeon i Odense.

Igen i år vil vi gerne hylde den gode formidling. Det gør vi ved at uddele en formidlingspris til en forsker, der er særligt god til at gøre sin forskning let tilgængelig for deltagerne på konferencen. Vi glæder os til at se, hvilke kreative løsninger, der finder vej til postersessionen på Danske Kræftforskningsdage.

De virtuelle posters og videopræsentationerne vil være tilgængelige for alle konferencedeltagere fra et par uger før til et par uger efter konferencen.

For at komme i betragtning til at deltage i postersessionen, skal du sende dit abstract ind her. Vi glæder os til at læse, se og høre om al den vigtige kræftforskning, der er i gang rundt om i landet.

På undersiderne finder du nyheder, information og program fra tidligere konferencer. Du kan også se billeder og opleve stemningen fra landets største konference på kræftområdet.