dkd2019_1_700x374 (1).jpg

Danske Kræftforskningsdage har eksisteret siden 2018 og er på kort tid blevet landets største kræftkonference, hvor mere end 500 klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere fra hele landet samles på tværs af de forskellige sygdomsområder og forskningsdiscipliner.

Danske Kræftforskningsdage er sammensat og drevet frem af tonagivende faglige og ledelsesmæssige kræfter fra landets hospitaler og universiteter, og er helt uafhængig af industrien. Konferencen er sat i verden, fordi et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for et højt og ensartet niveau i forskning og behandling på tværs af forløb og områder – til gavn for alle danske kræftpatienter.

Derfor inviterer Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) og Danish Comprehensive Cancer Center endnu en gang til Danske Kræftforskningsdage. 

Du kan se programmet for konferencen herunder. På undersiderne finder du nyheder og information om den kommende konference. Du kan også se billeder og opleve stemningen fra tidligere års udgaver af konferencen.

Programmet for Danske Kræftforskningsdage 2021

Herunder finder du programmet for Danske Kræftforskningsdage 2021. 

Ændringer kan forekomme.

Postersession åbner, 13. august

Program, 26. august

Program, 27. august