Foto: DKD 2023. Jesper Balleby

Danske Kræftforskningsdage 2024

Danske Kræftforskningsdage 2024 løber at stablen d. 29. og 30. august i Odense. Vi glæder os til at se dig til to dage med fokus på de nødvendige og kloge prioriteringer på kræftområdet.

Kræftområdet er under konstant forandring. Nye teknologier og behandlinger ændrer hastigt både vores muligheder og tilbud til patienterne. Området presses fra flere sider, og det er åbenbart, at der skal prioriteres. Men hvilke nødvendige prioriteringer ser vi ind i – og kan vi gøre det klogt?

Det bliver et omdrejningspunkt, når DCCC og DMCG.dk inviterer klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere inden for kræftområdet til Danmarks største kræftkonference. Som deltager vil du opleve et program, der er sammensat og drevet frem af toneangivende faglige og ledelsesmæssige kræfter fra landets hospitaler og universiteter. Konferencen er uafhængig af industrien og sætter fokus på, hvordan vi bedst griber ny viden og samarbejder om at tilbyde den bedste behandling til alle danske kræftpatienter.

Vi glæder os til at se dig til Danske Kræftforskningsdage 2024, som DCCC og DMCG.dk afholder den 29.-30. august i ODEON, Odense. Tilmelding er åben netop nu.

Oplev stemningen allerede nu
Du kan se billeder og opleve stemningen fra tidligere års udgaver af konferencen på undersiderne i venstre side, eller læse om og se nyhederne fra eventet i 2023. Du skal blot klikke på fanerne.