Foto: DKD 2022. John Kristensen

Danske Kræftforskningsdage 2023

Den 31. august - 1. september løber landets største tværfaglige kræftkonference af stablen i ODEON, Odense. Med konferencen ønsker DCCC og DMCG.dk at skabe rammerne for mere vidensdeling og samarbejde på tværs af faggrupper, specialer og regioner – til gavn for patienterne.

Det bliver i den grad tværfagligt, når DCCC og DMCG.dk d. 31. august og 1. september byder 500 deltagere velkommen til Danske Kræftforskningsdage 2023. I år vil der nemlig være fokus på alt fra basalforskning til den nyeste patientnære forskning. Helt konkret vil vi dykke ned i blandt andet forebyggelse, kræft-DNA i blodet, senfølger og opfølgning, kunstig intelligens og meget, meget mere. Derudover vil der naturligvis også være plads til aktuel dansk kræftforskning – blandt andet når prisen 'Exceptional Young Scientist Abstract' uddeles til syv yngre forskere, og når over 100 forskere præsenterer deres postere til den store postersession.

Programmet 2023

Herunder kan du se programmet (med forbehold for ændringer) eller klikke her og se det i en printervenlig version

Torsdag 31. august

Fredag 1. september

Danske Kræftforskningsdage har eksisteret siden 2018 og er i dag landets største kræftkonference, hvor mere end 500 klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere fra hele landet samles på tværs af de forskellige sygdomsområder og forskningsdiscipliner.

Danske Kræftforskningsdage er sammensat og drevet frem af tonagivende faglige og ledelsesmæssige kræfter fra landets hospitaler og universiteter, og er helt uafhængig af industrien. Konferencen er sat i verden, fordi et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for et højt og ensartet niveau i forskning og behandling på tværs af forløb og områder – til gavn for alle danske kræftpatienter.

Opdateringer og nyheder om Danske Kræftforskningsdage 2023 vil blive annonceret her på siden. Du kan også vælge at abonnere på vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret på Danske Kræftforskningsdage 2023.

Læs mere om postere, oplægsholdere osv. ved at navigere på undersiderne i venstre side.

Oplev stemningen allerede nu
Du kan se billeder og opleve stemningen fra tidligere års udgaver af konferencen på undersiderne i venstre side, eller læse om og se nyhederne fra eventet i 2022. Du skal blot klikke på fanerne.