Dato & tid: 2.- 4. september 2021
Sted: Klitgården Refugium, Skagen
Arrangør: Venøs tromboemboli hos patienter diagnosticeret med primær lungecancer med fokus på forbedret behandling og livskvalitet for den enkelte patient
Kontakt:
 Thomas Decker Christensen, tdc@clin.au.dk


Det første møde i projektet bliver holdt fra torsdag den 2. september om aftenen til lørdag den 4. september om eftermiddagen på Klitgården Refugium i Skagen. 

Projektet Venøs tromboemboli hos patienter diagnosticeret med primær lungecancer med fokus på forbedret behandling og livskvalitet for den enkelte patient vil arbejde med venøs tromboemboli og fokusere på patienter med lungekræft.

Formålet med initiativet er flerfoldig: at mødes i en tværfaglig og multidisciplinær arbejdsgruppe, der skal tilrettelægge nationale multidisciplinære investigator-initierede studier og tiltrække eksterne forskningsbevillinger, forbedre forebyggelsen og behandlingen af disse patienter og inddrage patienter som aktive samarbejdspartnere og identificere initiativer, der kan danne baggrund for øget patientinddragelse samt styrke det internationale forskningssamarbejde på området.

Mere information følger.