IMMUNONEt workshop

IMMUNONET workshop, Public-Private Partnership in Immuno-Oncology, blev afholdt den 5. november 2018 på COBIS A/S i København. Foto: Mette Wassard Yde, IMMUNONET

08-11-2018

IMMUNONET har netop været vært for en Public-Private Partnership workshop i immun-onkologi med 80 deltagere fra hele Danmark.

Workshoppen bød på en keynote præsentation af Martin Bonde, CEO ved Vaccibody AS og tidligere bestyrelsesformand for Dansk Biotek. Han fortalte om sine erfaringer med biotek spinoffs baseret på grundvidenskabelige opdagelser ved offentlige institutioner. Programmet omfattede derudover elleve kortere præsentationer af forskellige biotek virksomheder og offentlige forskningsinstitutioner, som arbejder indenfor området, og sluttede med en let netværksmiddag.

Hvad er IMMUNONET

Formålet med IMMUNONET er at fremme forskning i cancer immunterapi ved at samle klinisk, translationel og basal forskning inden for området, og IMMUNONET ønsker dermed at bygge bro mellem immun-onkologiske forskningsmiljøer på universiteter, hospitaler og i private virksomheder.

Læs mere om IMMUNONET