Oplægsholderne ved det populærvidenskabelige oplæg om senfølger

Foto: DCCC

Den 27. august 2020 afholdt DCCC i samarbejde med Bedre Viden om Senfølger et populærvidenskabeligt foredrag om senfølger efter kræft.

Forskere fra de nationale forskningscentre for senfølger giver i foredraget indblik i de fysiske og psykosociale senfølger, der kan udvikle sig efter kræftsygdom og behandling, samt hvordan senfølgerne kan behandles og afhjælpes. Der er også fortællinger fra tidligere kræftpatienter om livet med senfølger. Se eller gense hele foredraget her.

På undersiderne er det også muligt at gense tidligere populærvidenskabelige foredrag om immunterapi (2018) og strålebehandling (2019).  

De populærvidenskabelige foredrag afholdes af Danish Comprehensive Cancer Center i samarbejde med de nationale forskningscentre på kræftområdet.

Formålet med foredragene er at give indblik i ny forskning, dele patientperspektiver og viden i øjenhøjde samt at give tidligere og nuværende patienter, pårørende og fagfolk mulighed for at stille spørgsmål til forskerne. Læs mere om de ti nationale forskningscentre her.