Foto: DKD 2022. John Kristensen

Danske Kræftforskningsdage


Med Danske Kræftforskningsdage - landets største tværfaglige kræftkonference - ønsker vi at skabe rammerne for mere vidensdeling og samarbejde på tværs af faggrupper, specialer og regioner – til gavn for patienterne. Konferencen er dermed en hjørnesten i samarbejdet mellem DCCC og Danske Multidisciplinære Cancer Grupper, DMCG.dk.

Vi er glade for at kunne sige, at Danske Kræftforskningsdage er kommet for at blive.

 

Program og oplæg 2022 

Herunder kan du læse programmet for Danske Kræftforskningsdage 2022. 

Derudover kan du finde oplæggene fra dagene. Det gør du ved at trykke på den ønskede grå tekstboks, hvorefter den folder sig ud, og du kan finde hvert enkelt oplæg. Tryk på det oplæg du ønsker, og god læselyst.


Du kan også læse programmet i en printer-venlig version, klik her

Program 25. august

Program 26. august

Program Flash Talks

Danske Kræftforskningsdage har eksisteret siden 2018 og er på kort tid blevet landets største kræftkonference, hvor mere end 500 klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere fra hele landet samles på tværs af de forskellige sygdomsområder og forskningsdiscipliner.

Danske Kræftforskningsdage er sammensat og drevet frem af tonagivende faglige og ledelsesmæssige kræfter fra landets hospitaler og universiteter, og er helt uafhængig af industrien. Konferencen er sat i verden, fordi et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for et højt og ensartet niveau i forskning og behandling på tværs af forløb og områder – til gavn for alle danske kræftpatienter.

Derfor inviterer Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) og Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) endnu en gang til Danske Kræftforskningsdage. 

Du kan også se billeder og opleve stemningen fra tidligere års udgaver af konferencen på undersiderne i venstre side.